Ghid colaborare cu instalatorul SC CLIMA THERM CENTER SRL IASI in cadrul programului CASA VERDE 2023

Pasul 1: consultati Oferta financiara actualizata 2024, cu TVA 9% pentru sistemele fotovoltaice monofazate si trifazate, disponibila pentru programul CASA VERDE 2023 la instalatorul autorizat SC CLIMA THERM CENTER SRL IASI, aici.

Pasul 3: daca ati decis sa colaborati cu noi si aveti documentele conforme cu Ghidul de finantare, alegeti instalatorul CLIMA THERM CENTER SRL in aplicatia AFM, apoi aplicati pentru contractare in sectiunea de CONTRACTARE SISTEM CASA VERDE 2023 disponibila aici.

Pentru a veni in ajutorul dvs, am demarat o procedura de contractare in cadrul programului CASA VERDE 2023. Pentru a instala un sistem fotovoltaic cu CLIMA THERM CENTER SRL, va puteti inscrie aici si ulterior veti incarca documentele necesare. In urma verificarii acestora, vom parcurge impreuna urmatoarele etape din cadrul programului.

In cadrul sesiunii CASA VERDE 2023, solicitantii vor alege instalatorul din platforma AFM, urmand ca dosarul depus sa fie validat de instalator, conform calendarului de aici. Fiind o perioada foarte aglomerata, cea de contractare, va rugam ca orice comunicare sa fie preponderent scrisa (platforma / email / whatsapp), pentru a putea gestiona eficient contractul dvs. Datele de contact le gasiti aici.

In urma aplicarii in sectiunea de contractare, o sectiune dedicata dosarul dvs va fi creata, unde veti putea urmari in timp real starea acestuia. Succes !