COMPANIA

Clima Therm Center Iași este o companie cu experienţă în domeniul instalaţiilor pentru construcţii şi are la baza sa un colectiv cu o experienţă de peste 20 ani în domeniu.

În acești mulți ani de lucrat împreună am învățat să oferim performanță, să punem suflet în serviciile și produsele noastre și să construim parteneriate cu clienții și furnizorii noștri.

Viziunea noastră este foarte simplă – realizarea instalațiilor la cele mai înalte standarde și de o calitate excepțională iar inovația și atenția acordată clientului sunt direcțiile care ne preocupă și astfel vedem VIITORUL.

Dispunem de peste 2000 mp de spații pentru producție și depozitare și 700 mp pentru birouri, am crescut constant echipa și cifra de afaceri. Așa au venit și rezultatele:

  • Locul 1 la Nivel Regional în anii 2005, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012
  • Locul 3 în 2005 și locul 5 în 2010 la Nivel Național

 

 

 

Rămânem atenți la exigențele pieței și avem ca obiectiv principal cercetarea şi proiectarea continuă de noi soluţii care satisfac pe deplin cele mai exigente dorinţe ale clienţilor noștri.

Am învățat și ne-am specializat. Astăzi, profesionalismul nostru este susţinut de certificări și autorizări. Vă invităm să ne cunoașteți vizitând paginile de portofoliu, certificări și servicii și o să aflați că lucrăm în cea mai profesionistă manieră, cu echipamente de cea mai bună calitate și logistică pe măsură, cu oameni calificați, cu dedicație și respect față de client și de munca noastră.

Suntem un reper în INSTALAȚII

Deoarece

4img

Echipa noastră

oamenii pe care te poți baza

Ec. Crîșmăreanu Monica

Commercial Portfolio Manager


Ing. Manolache Aurelia

Commercial Portfolio Manager


Ing. Chiriac Ionuț

Senior Account Manager zona Nord-Est


Ing. Spânu Laura

Manager departament Aprovizionare-Logistică


Ing. Afrasiloae Petru

Manager departament Tehnic-Execuție


Ing. Alistar Florin

Manager departament Producție


Ing. Cucoreanu Mariana

Manager departament Service


Ing. Florin Ciocanaru

Departament Automatizări și Sisteme BMS


Secretariat

Secretariat


Ec. Ivanov Sofia

Manager departament Financiar-Contabil


Ing. Petrescu Valentin

Senior Account Manager zona Centrala și Sud-Est