Casa Verde 2019

Programul Casa Verde- Sisteme Fotovoltaice 2019 –„Energia soarelui pentru casa ta”

Cu toţii ne dorim ca mediul în care trăim să fie curat. De aceea, îţi propunem soluția noastră de panouri fotovoltaice pentru energie verde.  

Clima Therm Center
este instalator autorizat validat in „Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum şi livrării surplusului în reţeaua naţională “ si va ofera suport in vederea obtinerii finantarii respectiv va pune la dispozitie electricieni profesionisiti  avizati ANRE. Sistemele fotovoltaice ofertate de noi in programul casa verde au puteri electrice cuprinse in intervalul  3kWp –  27kWp.

Prin programul Casa Verde Sisteme Fotovoltaice 2019” on grid sau hibrid beneficiati de programul de finantare nerambursabila prin AFM (Agentia Fondului de Mediu) daca sunteti persoana fizica cu rezidenta in Romania, proprietar de casa/imobil/teren, suprafata acoperisului/terenului sa fie de min 25 mp cu orintarea sud , sud-est unde se vor monta panourile fotovoltaice.

Suma nerambursabila din partea Statului Roman este de maxim 20.000 Ron, proprietarul are de finantat  10% . Sistemul poate fi si cu o putere mai mare  dar beneficiarul va suporta difernta din costul total al investitiei.

Cu o investitie minima de 22.000 lei instalati un Sistem Fotovoltaic complet On Grid sau hibrid cu monitorizare  la distanta  suficient sau nu pentru autoconsumul unei familii. Surplusul de energie puteti sa-l revindeti in reteaua nationala.

Pentru un Sistem Fotovoltaic On Grid sau Hibrid cu o putere instalata mai mare , investitia personala poate deveni  mica in comparatie cu facturile de energie electrica actuale iar  pentru urmatorii 25 de ani economiile pot fi  considerabile.

Documente care sunt necesare pentru cererea de finantare :

 • Ghid de finantare in ultima modificare 12 martie 2019  CLICK  AICI „CASA VERDE GHID FINANTARE CLIMATHERM”

.

Documente necesare inscrierii:

 • Copie CI
 • Actul de proprietate casa/teren/imobil
 • Extras de cartea funciara (nu trebuie sa existe spatii comune in proprietate)
 • Dovada ca nu exista datorii restante la bugetul de stat si local ( Certificat fiscal )
 • Cererea de finanţare (anexa nr. 3 la ghid de finantare) !

FORMULAR DE INSCRIERE Climatherm   Click AICI „TABEL PERSOANE CASA VERDE FORMULAR”

Daca detineti deja o instalatie fotovoltaica in casa Dumneavoastra , atunci sunteti prosumator si puteti beneficia de mai multe avantaje . 

Descarca Ghidul Prosumatorului  Click AICI     „ghidul prosumatorului – tot ce trebuie sa stii”

Documente Necesare pentru a devenii prosumator 

 • Copie CI
 • Cerere tip prosumer
 • Extras Carte Funciara
 • Certificat de atestare fiscala
 • Autorizatie
  constructie
 • Cerere distribuitor energie

O sa fiti contactat de firma noastra telefonic in momentul depunerii dosarului.

*Urmariti aceasta pagina pentru cele mai noi informatii legate de programul casa verde fotovoltaice.